marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    „Manechinele” din PSD, luate la rost de protestatari: „Cât au costat tocurile? Sunt din salariu de bugetar, nu?”

    de Special Arad | 2 septembrie 2018, 10:37 AM | Naţional | Topic special

    0

    Bihoreanca Lilla Debelka, preşedinta PSD Diaspora şi secretar de stat în Ministerul Românilor de Pretutindeni, a fost luată în vizor de un grup de protestatari la ieşirea din Pavilionul Expoziţional din Mamaia, unde s-a desfăşurat Şcoala de Vară a femeilor din PSD.

    Filmarea, postată pe pagina de Facebook Baricada TV, cu titlul „Analfabetele PSD au venit la Şcoala de Vară din Mamaia ca să ia lecţii de la Viorica Dăncilă şi să facă parada modei”, arată cum un grup de cetăţeni le apostrofează pe femeile PSD-iste, în special pe tema îmbrăcămintei extravagante.

    Întâmplarea s-a petrecut vineri, când mai multe persoane s-au adunat în faţa Pavilionului manifestând din nou împotriva PSD, strigând mesaje precum „PSD, ciuma roşie”, „Ruşine să vă fie” sau „Analfabeta”, cu trimitere directă la premierul Viorica Dăncilă. Când participantele de la şcoala de vară au îneput să iasă din clădire, protestatarii s-au dezlănţuit la adresa lor.

    Prima luată în vizor a fost bihoreanca Lilla Debelka, preşedinta PSD Diaspora şi secretar de stat în Ministerul Românilor de Pretutindeni. „Cât au costat tocurile alea?”, a întrebat protestatarul care a făcut filmarea. „Să vă fie ruşine, doamnă. Sunt din salariu de bugetar, nu?”, s-a băgat în discuţie un altul.

    „Sunt la 2-3 salarii medii? Ia uitaţi-vă la ea! Uitaţi-vă la ea unde se duc banii publici. Ia uitaţi-vă! Aşa arată o doamnă care suge bani de la bugetul de stat. Uitaţi-vă pe ce dă banii. Nu-i bagă în cărţi”, au continuat replicile. „Doamnă, daţi banii pe cărţi, nu pe tocuri şi coafor”, i-a aruncat protestatarul care filma. În tot acest timp, Lilla Debelka nu a scos nici un cuvânt.

    Pe înregistrare se vede cum prin faţa protestatarilor trec inclusiv alte două membre de vază ale PSD Bihor, Stela Babău, preşedinta Organziaţiei de Femei a PSD Bihor, respectiv Elena Moţoc Chivari, inspector şcolar. „Ia uitaţi cum arată bugetarii care dau banii pe tocuri şi pe coafuri”, a adăugat, nervos, bărbatul care filmează, reproşându-le femeilor PSD-iste că nu le interesează cartea şi că nu ştiu decât „drumul la coafor şi la vilă”.

    Unele femei participante se iau în gură cu „cameramanul”, protagoniştii ajungând să îşi arunce cuvinte grele, de genul „scârbe”, „hoaţe”, „mincinoase” şi „analfabete”, şi puţin lipseşte să iasă o încăierare între o PSD-istă şi cel care filmează. Unele dintre polticiene au replicat că au masterate şi muncesc cinstit.

    Manifestanţii din faţa Pavilionuli au avut cu ei inclusiv pancarte anti-PSD şi fotografii în mărime naturală cu Viorica Dăncilă, împrimate pe cartoane. De asemenea, aceştia au purtat tricouri inscripţionate cu mesajul „Fără penali în funcţii publice”, campania prin care USR a strâns semnături în vederea modificării Constituţiei în acest sens.

    Protestatarii au huiduit-o pe Dăncilă când aceasta a sosit la eveniment. Marioneta lui Dragnea!”, Analfabeta, analfabeta!”, Hoţii, hoţii!”, La puşcărie!”, „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!”, au strigat partipanţii.

    Vezi sursa și video AICI!

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    7 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.