marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Avem un sau o Dăncilă în Arad! Greșeală stupidă pe bustul lui George Coșbuc de lângă Palatul Cultural

    de Mihai Todoca | 28 iulie 2018, 11:34 AM | Știri Arad | Topic special

    1

    (foto: Alin Tomoioagă)

    Nu mai! Gata! Stingeți lumina, arădeni, cei care plecați ultimii, și lăsați-i pe cei care aspiră la funcția de prim-ministru să guverneze! Dacă nici pe Coșbuc nu mai știm cum îl cheamă… ne merităm soarta! Cum Dumnezeu nu poți să verifici ca ditamai statuia lui George? Încă o dată, repetați după mine: GEORGE!!! Coșbuc, să aibă numele scris corect?! Ca să se înțeleagă perfect la ce ne referim, vă spunem că pe bustul lui George Coșbuc, situat lângă Palatul Cultural stă scris numele acestuia astfel: „Gh. Coșbuc”. Știți foarte bine că abrevierea „Gh.” vine, evident, de la „Gheorghe”, nicidecum „George”! Dar se pare că nu toată lumea știe asta.

    Nu suntem absurzi, înțelegem că errare humanum est, dar asta e pură prostie, delăsare, lipsă de interes! Atât nu ați fost în stare? Să verificați ca numele marilor noastre valori să fie scrise corect? Ne-am ține cu mâinile de burtă de râs dacă nu am fi ocupați să dăm din ele a dezgust!

    Nu se poate așa ceva! Aveam pretenția să câștigăm titlul de Capitală Europeană a Culturii… Auzi tu, a „culturii”. Doamne ajută(!) că nu l-am câștigat, că râdea o națiune întreagă (sau chiar mai multe… europene) de noi și cu …. știți voi.

    Să mai scriem? Să nu mai scriem? Ce am mai putea noi spune când trecem pe lângă statuia lui George Coșbuc? Că ne-am prostit sau neam prostit?

    37919650 1730993003621948 1119156284201893888 n

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    1 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.