marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Mândri că suntem români, ce p…ălinca mea… de Pecica! Update – Așchia nu sare departe de p…pălincă

    de Tudor Bogdan | 11 iunie 2018, 10:55 AM | Pamflet | Pecica | Recomandările editorilor

    0

    De la Attila Cuceritorul, la regele Cioabă, plus întreg Teleormanul și Oltul Olguței, puhoi de români s-au năpustit la urne să voteze PSD care a intrat în campania electorală sub lozinca „mândri că suntem români”. Și dă-i și flutură tricolorul, peste tot și-n orice ocazie, cu bucuria nesimțită a proletarilor care  se bucurau de bunurile confiscate de la „burgheji”.

    Și a venit și marele miting de la București, de la care nu puteau lipsi pecicanii – puțini, dar de vază! Români de soi, mândri de neam și tricolor. Și școliți. Unii, e drept, pe la…alte școli – dar pe unul îl lăsăm cu pancarta lui, că s-a reabilitat între timp. Celălalt însă este ditamai profesorul. De biologie, deci obișnuit cu viața și moartea organelor în care, din prea plinul dragostei și respectului față de însemnele naționale, și-a înfipt tricolorul din dotare. Alături de sticluța cu pălincă, de care, știe tăt satu’ și natu‘, nu prea se desparte.

    Interesant mod de a trezi spre verticalitate niște organe aflate în obștească hibernare… Sperăm că-ntre cracii nădragilor nu avea pusă la păstrare și sigla PSD în care să fi înfipt tricolorul, că asta chiar ar fi o crimă de partid. Așa, dacă și l-a-nfipt doar în p…ălincă, rămâne doar cu mândria că a avut și el ceva drept la miting.

    Una peste alta, pilduitor acest exemplu oferit de „mândrul” dom’ profesor de Pecica, cinste cui l-a dus acolo.

    UPDATE –

    Așchia nu sare departe de p…pălincă

    Cititorii noștri, mai deștepți decât participanții lor, au observat în spatele omului cu pancarta o ingenuă cu capul plecat. Cunoscând-o, au înțeles imediat că nu și-a plecat capul de rușinea tatălui – da!, este însăși fata domnului profesor cu tricolorul și oiaga-n prohab, la rându-i profesoară în Pecica, semn că așchia nu sare departe de prunul cunoașterii. Sigur că domnișoara nu face politică în școală – mda, multe nu se fac în școală și totuși se mai fac – dar este recunoscută pentru „trompeta” cu care-și extrage seva doctrinară, așa că nu avem a-i reproșa prezența lângă prohab. De această dată, părintesc.

    De altfel, fotografiile cititorilor noștri sunt dovada vie că învățământul arădean-pecican a fost puternic reprezentat la miting: dom’ profesor cu prohabul plin de tricolor, este doar unul, fii-sa, alta, iar o directoare de grădiniță (sponsorizată destul de erect încât să-și permită să meargă la miting cu avionul!) aflată și ea în subordinea doamnei inspector general, tot alta – nu v-am spus de prezența la miting a doamnei Stoenescu Anca? Ni s-a părut atât de normală prezența ei acolo încât aproape că uitam de ea!

    La fel de normală a fost și prezența la mitingul împotriva abuzurilor din Justiție a pecicanului ce ținea de pancartă, ca profesorul de prohab. Cine putea ști mai bine cum funcționează abuzurile astea ale Justiției, dacă nu unul care a fost condamnat pentru trafic de influență, mită, mă rog, chestii dintr-astea…abuzive? Cel de lângă deputatul Căprar este…abuzatul. Mândria PSD Arad/Pecica…

    35078589 1680742935372862 5548698361718112256 n

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.