marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Bărbat reţinut după ce şi-a lovit sora însărcinată în nouă luni cu o pilă de drujbă

    de - | 9 ianuarie 2018, 8:37 AM | Naţional

    0

    Un bărbat de 33 de ani, din Leordeni, judeţul Argeş, a fost reţinut, luni, după ce şi-a lovit sora însărcinată în nouă luni cu o pilă de drujbă în abdomen, punând în pericol viaţa femeii şi a pruncului, potrivit MEDIAFAX.

    Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Florin Popa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că luni seară s-a luat măsura reţinerii unui bărbat care, duminică seară, şi-a agresat sora însărcinată în luna a noua, măsura fiind luată ca urmare a schimbării încadrării juridice. Bărbatul este acuzat că, pe fondul consumului de alcool, s-a certat cu sora lui şi, la un moment dat, a aruncat spre femeie o pilă de drujbă, lovind-o în zona abdomenului.

    „S-a schimbat încadrarea juridică a faptei. Este dosar penal pentru violenţă domestică raportat la vătămare corporală prin punerea în primejdie a vieţii. Iniţial, starea femeii a fost bună. A revenit însă la spital şi s-a decis ca ea să fie operată, fiind însărcinată în 9 luni. Copilul, care a fost şi el atins, superficial, în urma agresiunii, este bine”, a declarat Florin Popa.

    Popa a precizat că iniţial, dosarul a fost întocmit pentru violenţă domestică raportat la loviri şi alte violenţe, însă medicii legişti, potrivit raportului, au stabilit că viaţa femeii a fost pusă în pericol.

    Potrivit acestuia, bărbatul va fi prezentat, marţi, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.