L-a înjurat porcos pe senatorul Igaș și a fost „săltat”. Pe deasupra… a ajuns și în fața judecătorilor





Știri Arad. Cum îl poți „face” pe parlamentarul-ministru Constantin Traian Igaș? Îi subliniezi, la o discuție cu țuică și până cu unsoare și cu ceapă că „branconaj” nu e totuna cu „braconaj”. Și dacă nu înțelege, ceea ce n-ar fi exclus, atunci îi arăți. Dar… îi arăți nu glumă! No bine… chiar așa a făcut un anumit Nicolae Sarvici care, chiar dacă nu era Igaș lângă el, a împușcat porcul mistreț, l-a băgat în portbagaj și a fugit cu el spre casă. Însă, pe drum l-au interceptat polițiștii (atenționați probabil de Igaș de pe vremea când era ministru de Interne) și i-au scris în acte: „Săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic”.
Mai jos, fără glumă…, întreaga POVESTE, așa cum a fost ea deslușită de procurori.
„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus, prin rechizitoriul din data de 24.10.2016 trimiterea în judecată a inculpatului SARVICI NICOLAE pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic prev. de art. 42 al.1 lit. c şi k din Legea nr. 407/2006 şi uz de arma letală fără drept prev. şi ped. de art. 343 al.1 C.p. cu aplic. art. 38 al.1 C.p.
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că:
În ziua de 25.09 2015 în jurul orelor 20 30 inculpatul Sarvici Nicolae a împuşcat un porc mistreţ în zona fermei nr. 1 Miniş pe Valea Cooperativei aflată pe fondul de vânătoare nr. 32 Ghioroc, fără a avea autorizaţia necesară, utilizând o armă de vânătoare cu glonţ calibrul 223 REM. Ulterior, telefonic a cerut fiului său suspectul S.N. să se deplaseze cu autoturismul proprietate personală în apropierea fermei pentru a încărca animalul vânat în portbagajul autovehiculului fără a-l informa însă despre provenienţa ilicită a mistreţului.
În drum spre domiciliu a fost oprit de către organele de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Ghioroc care s-au autosesizat cu privire la săvârşirea faptelor.
Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoria Lipova.
Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.
Comentariile portalului
Odihna vesnica !!
Deci, infradtructura orașului e legată de sărbătorile religioase!?
Imi cer scuze,poate gresesc ,fara sa tin partea soferului si facand abstractie de functie,din video nu vad cu ce a gresit omul? Se pregateste sa intre in locul (...)