marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Focuri de armă în miez de noapte foarte aproape de Arad! 28 de persoane au fost urmărite de polițiști

    de Special Arad | 26 august 2016, 1:02 PM | Regional

    0

    Noapte albă pentru politiștii de frontieră de la granița cu Serbia. 28 de migranți au trecut în România pe fâșia verde. Pentru prinderea călăuzei, agenții au folosit armamentul din dotare.

    Cei 28 de migranti, 27 de origine siriană și un irakian, au fost observați cu aparatura de termoviziune înainte de ora 1.00 de către patrulele mixte care supraveghează frontiera.

    Transfugii se deplasau pe jos între localitățile Comloșu Mic și Comloșu Mare când au fost înconjurați de oamenii legii, scrie Opinia Timișoarei.

    Câteva ore mai târziu, politiștii de frontieră au depistat și o posibilă călăuză, un cetățean sârb care se deplasa pe același traseu folosit de migranți. Când i-a observat pe oamenii legii, acesta a încercat să fugă, astfel că polițiștii au tras un foc de armă în plan vertical pentru a-l determina să se oprească.

    Din  primele verificări s-a stabilit că grupul este format din 28 de persoane, 26 adulți cu vârste cuprinse între 18 și 40 ani și 2 copii, cu vârste cuprinse între 10 luni și 3 ani.

    De teama unui val de migranți, de mai multe zile s-au luat măsuri suplimentare pentru siguranța la frontiera de sud-vest a României. Zona e survolata de un elicopter.

    CITEȘTE MAI MULTE DETALII AICI

    Foto: arhivă

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.