marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Hotel Moneasa este de vânzare! Vezi câte milioane de euro se cer

    de Special Arad | 29 iulie 2016, 11:11 AM | Moneasa | Știri Arad

    1

    Hotelul Moneasa are un preț. Nu numai serviciile pe care le oferă, ci întreaga afacere! Recent, proprietarul a anunțat că Hotelul Moneasa din județul Arad este de vânzare prin Tranc & Tranc – Luxury Real Estate, prețul de pornire al negocierii fiind de 3.750.000 Euro.

    Hotelul construit în anii ’80 are 96 camere duble (în total 188 de locuri), 4 apartamente, trei săli de conferință (20, 50, 150 locuri), două restaurante (70, 200 locuri), lift, planuri înclinate pentru a uşura deplasarea bolnavilor imobilizaţi în cărucioare cu rotile, iar printre dotările camerelor sau apartamentelor se numără baia și vană sau chiar jaccuzi, televizor, minibar, sistem audio, telefon, internet, seif.

    Suprafața totală a terenului este de 6629 m², din care cea mai mare sursă de venit a afacerii reprezintă baza de tratament (de 200 locuri / zi, grad de ocupare pe an: 70 – 75%), care include hidroterapie pe etajul 1 (băi termale, duşuri, băi cu bule, băi galvanice, parafină, masaj, bazin termal) și electroterapie pe etajul 2 (galvanizări, ionizări, C.D.D., curenţi interferenţiali, curenţi cu impulsuri, unde scurte, ultrasunete, ultraviolete, magnetodiaflux, aerosoli), cu ajutorul cărora se pot trata afecțiuni precum artroze, coxatroze, pondiloze, discopatii, insuficienţe circulatorii periferice, afecţiuni ale sistemului nervos periferic, boli reumatismale, inflamatorii, cronice  şi degenerative, afecţiuni reumatice care permit proceduri calde şi masajul, tulburări de circulaţie, afectiuni ale sistemului nervos central şi periferic, cifoze, boli, stari postraumatice, edemul menbrelor inferioare, contractură musculară, nevralgii, nevrite, mialgii şi spasme dureroase, tulburări de circulaţie ale arterelor periferice, etc.

    „Acest hotel ascunde povești miraculoase, unde  cei cu diferite afecțiuni și-au găsit leacul la Hotel Moneasa. Acesta este unicat în țară, fiindcă este construit la poalele munților Codru-Moma, la distanță de 100 km de municipiul Arad, într-unul din cele patru locuri din Europa, în care concentraţia de ioni negativi din aer este de peste 1500 de unităţi pe centimetru cub. Confortul care îl veți găsi aici se încadrează atât la 2 stele cât și la 3 stele.

    Deși este cunoscut pentru tratarea diferitelor afecțiuni, Hotelul Moneasa este și o oază de relaxare, pentru cei care caută să uite de agitația din oraș sau pentru cei cărora le plac drumețiile, fiindcă la Hotel Moneasa, pe lângă bazinele cu apă termală ce curg, fără încetare, de la o adâncime de peste 800 m, în Stațiunea Moneasa ai ocazia să te plimbi cu barca, cu bicicletele și săniuțele închiriate, să folosești terenurile de sport, să joci paintball, billiard, table, tenis de masă, fitness,  etc”, apare în anunțul de vânzare.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    7 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.