marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  57 de persoane infectate cu Sar-Cov-2 au murit în ultimele 24 de ore în România. Din păcate, la numărătoare intră și Aradul

  de Special Arad | 20 februarie 2021, 1:31 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Alte 57 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

  Conform GCS, este vorba despre 32 bărbaţi şi 25 femei – persoane internate în spitalele din Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Maramureş, Mehedinţi, Olt, Sibiu, Suceava, Tulcea, Vâlcea, Vaslui şi Municipiul Bucureşti.

  Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, două decese la categoria de vârstă 40-49 ani, opt decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 14 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 23 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi nouă decese la categoria de peste 80 de ani.

  53 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar pentru alţi patru nu au fost raportate până în prezent comorbidităţi.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.