joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  50 de migranți depistați la PTF Nădlac II, în ultimele 24 de ore

  de Special Arad | 22 noiembrie 2023, 11:55 AM | Știri Arad

  0

  În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, doi cetățeni români, aflați la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate în România. Șoferii transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, obiecte sanitare și diverse bunuri pentru societăți comerciale din Ungaria și Cehia.

  În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci, printre bunurile transportate, în total, 50 de cetăţeni străini.

  „Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Sri Lanka, Pakistan și Bangladesh, cu vârste cuprinse între 19 și 48 de ani, intrați legal în România. Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferi și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși în mijloacele de transport, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun” au transmis reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.