sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  50.000 de euro, de atât au furat hoții din magazinul de bijuterii din complexul ERA Shopping! Un kilogram de coliere, lănțișoare și inele…

  de - | 7 iunie 2024, 8:40 AM | Regional

  0

  Magazinul de bijuterii din centrul comercial ERA Shopping Park Oradea a fost prădat, iar hoţii au plecat cu bijuterii în valoare de peste 50.000 euro. Spargerea a fost comisă în zorii zilei de miercuri, în jurul orei 3, scrie ebihoreanul.ro.

  Spăgătorii au intrat în centrul comercial pe o uşă folosită doar pentru aprovizionare şi care duce spre un hol lateral. De obicei, uşa respectivă e închisă. Marţi noaptea, însă, a fost descuiată.

  Ajunşi pe hol, spărgătorii au tăiat peretele de rigips spre anexa magazinului de bijuterii, folosită ca magazie, iar de acolo au intrat în incinta magazinului, pe care l-au golit de-a dreptul, furând peste 1 kilogram de coliere, lănţişoare, inele şi alte bijuterii, valoarea pagubei depăşind 50.000 euro.

  Poliţiştii au fost anunţaţi miercuri dimineaţa despre furt, iar cercetările la faţa locului s-au încheiat.

  Modul în care au acționat hoţii indică faptul că aceştia cunoşteau reţeaua de securitate a centrului comercial, au ales zona unde nu există camere de supraveghere, dar care are acces spre magazin, încheie BIHOREANUL.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.