sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  5 minute de reculegere în memoria polițistului local ucis în timpul serviciului (Video)

  de Valer Mărginean | 23 noiembrie 2023, 2:05 PM | Știri Arad

  2

  La ora 12, ora la care a început, la Pitești, ceremonia de înmormântare a polițistului local omorât de un tânăr de 20 de ani, polițiștii locali arădeni au ieșit în stradă. Nu pentru a protesta, ci pentru a se reculege câteva minute în memoria colegului lor căzut la datorie.

  Două au fost locurile alese pentru acest moment: în fața sediului DGPLA de pe Calea Victoriei și în fața Palatului Administrativ. Fără s-o spună, toți cei prezenți au avut în minte câteva revendicări, mai ales legate de legislația care, în loc să-i apere, îi expune, de fapt, unor pericole tot mai mari.

  „Deocamdată nu avem nicio revendicare de făcut. Acum vrem doar să cinstim memoria colegului nostru căzut la datorie și sperăm ca prin acest gest să atragem atenția asupra pericolelor la care suntem expuși zilnic. Dar, repet, nu cerem, acum, nimic. Doar sperăm la un pic de respect” – ne-a spus Daniel Faur, lider de sindicat la Poliția locală Arad.

  Nu au fost incidente și nici perturbări ale circulației rutiere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mă gândesc că și acest tânăr CRIMIMAL, de 20 de ani, ar trebui tratat cu același „duh al blândeții” cu care ni se recomandă să-i tratăm pe toți delicvenții sau sociopații înadaptați ai societății…🤔
   .
   …Și TREBUIE reabilitați…, neapărat REABILITAȚI !
   Pt că ar fi păcat o asemenea „minunăție” de tânăr să nu fie „reabilitat”…
   .
   Ce sănse sunt ca un asemenea individ să devină CETĂTEAN MODEL, le las plăcerea să descopere cei cărora le recomand să și-l ducă acasă și SĂ FACĂ OM DIN EL , daca SUNT ÎN STARE!
   Nu doar să-și exprime teoriile iluzorii de reconversie a bestiilor umane, în „îngerași”.
   .
   Le doresc „spor la treabă!” 😉
   .
   PS:
   1. – De familia victimei acestuia se mai ocupă altcineva , în afară de colegi ?
   Căți dintre „filozofii teoriei cauzalității dintre agresivitatea unor bestii și presupus lor viață supusa violenței”, LE MAI PASĂ de acestea … ???
   Exact ce am mai spus de atâtea ori:
   – e mai importantă viața și motivația unei „deviații umane” , decât a victimelor directe sau indirecte ale acestora. 😡
   Grețos….!
   .
   2. – Dacă nu aveți statistici VERIFICATE, vă sfătuiesc s-o lăsați mai moale cu „teoriile scoase din joben”.
   Eu vă garantez că majoritatea agresorilor, a bestiilor umane, N-AU AVUT O VIAȚĂ SUPUSĂ SUFERINȚELOR FIZICE; dimpotrivă…!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.