40 de amenzi contravenționale la Arad, într-o singură zi, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație

  de Special Arad | 30 martie 2020, 6:12 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Jandarmeria Arad)

  În ultimele 24 de ore, jandarmii arădeni au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, valoarea totală a amenzilor fiind de 21.500 lei.

  Nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și necunoașterea legii nu exonerează pe nimeni de răspundere penală, respectiv contravențională.

  „Este esențial să fim responsabili, să conștientizăm că facem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim. Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră, a noastră și a celor dragi!”, transmite cetățenilor Jandarmeria Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.