joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  3D de la Massive Attack a remixat piesa lui Noel Gallagher, „The Right Stuff”

  de Special Arad | 9 iulie 2015, 7:46 PM | Muzică

  1

  3D, a.k.a Robert Del Naja de la Massive Attack, a realizat două remixuri pentru piesa „The Right Stuff” a lui Noel Gallagher. Noile versiuni ale melodiei sunt disponibile pe vinil, într-o ediție limitată de doar 500 de exemplare, scrie infomusic.ro.

  „The Right Stuff„, una dintre noile piese Noel Gallagher de pe albumul „Chasing Yesterday„, a fost repoziționată la congruența dintre rock alternativ și electro de către Robert Del Naja de la Massive Attack. Muzicianul a dus piesa fostului membru Oasis în zona muzicii atmosferice, regândind întregul aranjament.
  Au rezultat astfel două remixuri, incluse pe un vinil produs în ediție limitată de 500 de exemplare, disponibile pentru achiziție începând cu data de 31 iulie. Cei interesați, pot precomanda o copie accesând link-ul: www.vfeditions.com/product/view/262.

  Dacă planetele s-ar fi aliniat în 1995, am fi putut asculta și un remix Massive Attack după o piesă Oasis, Noel Gallagher povestind că ideea de a colabora cu 3D există încă din anii de aur ai brit pop-ului.

  „Îmi amintesc un moment de la Brit Awards din ’95 când D s-a oferit să facă un remix Massive Attack al piesei „Cast No Shadow”. Ideea nu s-a materializat și mereu am regretat lucrul ăsta. Mă bucur că am reușit în sfârșit să compensez cumva pierderea asta”, a povestit Gallagher.

  Albumul „Chasing Yesterday”, pe care se găsește piesa „The Right Stuff” în versiune originală, a fost lansat pe 2 martie 2015 și a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart și pe locul 8 în US Top Rock Albums (Billboard). În Marea Britanie, discul a fost certificat cu aur.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.