marþi, 14 mai, 2024

Special Arad Logo

    Update 2Bătuți de Bunică! AC Luciano s-a oprit în optimile Cupei României

    de Lucian Dănilă | 28 iunie 2014, 10:13 PM | Sport

    1

    Formația arădeană de minifotbal AC Luciano s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la Minifotbal, competiție care se desfășoară în acest weekend la Sibiu. AC Luciano, echipa lui Lucian Hrincu, a câștigat grupa din care a făcut parte, reușind să încheie trei jocuri fără înfrângere!

    După victoriile cu GSM Baia Mare (2-1, goluri Filimon și Bura), respectiv cu GPL Sibiu (3-1, goluri Raul Urs 2 și Bura), în această după amiază Luciano a jucat pentru câștigarea grupei cu Cireșarii București. Gruparea din Capitală câștigase primele meciuri, scor 4-1 cu Sibiu și 6-2 cu Baia Mare, fiind favorită în jocul cu arădenii.

    După un meci foarte tacticizat și o evoluție deosebită a portarului Marius Rus, care este și portar al formației de Liga a 4-a Progresul Pecica, partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. S-a trecut la executarea loviturilor de departajare și Luciano a câștigat!

    marius rus

    În aceste momente are loc tragerea la sorți a optimilor de finală.

    Lotul deplasat la Sibiu este format din următorii jucători: Hrincu Lucian, Horgea Claudiu, Tamaș Francisc, Iovu Iosif, Bura Alexandru, Rada Alexandru, Filimon Vlad, Borz Radu, Gornic Andrei, Toader Emanuel, Raul Urs și Marius Rus.

    PROGRAMUL COMPETIȚIEI

    Sâmbăta, 28.06.2014, ora 15.15 are loc tragerea la sorţi a optimilor de finală

    Urna I – 13 echipe loc I;

    Urna II – 3 echipe loc II; (Nu se pot întâlni două echipe din aceeaşi grupă).

    Programul sferturilor de finală

    Meci A, ora 21.00, câştigătoare optime 1 – câştigătoare optime 3

    Meci C, ora 22.00, câştigătoare optime 2 – câştigătoare optime 4

    Meci B, ora 21.00, optime 5 – optime 7

    Meci D, ora 22.00, optime 6 – optime 8

    Duminică, 29 iunie

    SEMIFINALE

    08.00, câştigătoare meci A – câştigătoare meci B

    09.00, câştigătoare meci C – câştigătoare meci D

    Finala pentru locurile 3-4

    Ora 12.00

    FINALA MARE

    Ora 13.00

     

    UPDATE

    În urma tragerii la sorți, echipa arădeană va juca cu echipa Consiliului Județean Buzău, echipă în care evoluează și celebrul Bunică, cel care marcase cu câțiva ani în urmă un gol în poarta Stelei. Meciul are loc la ora 18. „Așa măcar știm că vom câștiga cu o echipă bună”, spune Cristian Lăzău. 

     

    UPDATE 2

    AC Luciano Arad a pierdut meciul din optimile de finală ale Cupei României la Minifotbal în compania CJ Buzău, echipă la care evoluează celebrul Romeo Bunică. A fost 3-2 pentru echipa din Moldova, după un meci în care arădenii s-au întrecut în ratări. „Bunică le-a făcut tot jocul. A dat două assist-uri și toate mingile treceau pe la el. Buzăul are o echipă bună, dar Luciano s-a întrecut în ratări. Am avut situații de unu la unu cu portarul și la 0-0, și la 1-1, dar am avut două asemenea situații și la 3-2”, spune Cristian Lăzău, delegatul din partea Ligii Desavoia.

    Golurile arădenilor au fost marcate de Filimon, pentru 1-1, și Andrei Gornic pentru 3-2.

    „Sunt foarte mulțumit de felul în care s-au comportat băieții de la Luciano la această competiție, prima de asemenea nivel din viața acestei echipe”, a încheiat Lăzău.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    3 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.