34 intervenții ISU Arad în doar 24 de ore | Foto

  de Special Arad | 21 ianuarie 2020, 3:18 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un incendiu, o descarcerare, o misiune de cercetare CBRN (la Liceul German), alte cinci intervenții și încă 27 misiuni de acordare prin ajutor medical. Acesta e bilanțul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” pentru ultimele 24 de ore.

  Incendiul s-a manifestat la două remorci încărcate cu baloți de paie, în localitatea Nădab, informează ISU Arad. Pentru a se evita propagarea la alte construcții și stingerea incendiului, au intervenit două autospeciale a Gărzii de intervenție nr. 2 Chișineu Criș, cu 12 pompieri.

  Incendiul a fost stins după aproximativ 3 ore de intervenție.

  Foto: ISU Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.