30 de uși superbe care par să ducă către alte tărâmuri

  de Special Arad | 5 iulie 2014, 2:17 PM | Foto | Topic special

  1
  amazing-doors-coverimage

  Majoritatea ușilor sunt extrem de banale, însă acest lucru nu este obligatoriu. Ele pot servi și drept simboluri pentru portale dintre lumi sau dintre diferite aspecte ale vieții noastre. Când am început să creăm o listă a ușilor frumoase de prin colțurile lumii, am fost surprinși să vedem cât de multe, diverse și minunate uși se găsesc prin diverse locuri, toate decorate cu o impresionantă putere de creație și meșteșug.

  Ușa este probabil singura parte din exteriorul unei clădiri cu care oamenii interacționează cel mai frecvent, astfel dacă vrei ca o clădire să arate impresionant, o ușă frumoasă este soluția cea mai bună.

  Sursa: Bored Panda

  amazing-old-vintage-doors-photography-1 amazing-old-vintage-doors-photography-2 amazing-old-vintage-doors-photography-3-1 amazing-old-vintage-doors-photography-4 amazing-old-vintage-doors-photography-5 amazing-old-vintage-doors-photography-6 amazing-old-vintage-doors-photography-7 amazing-old-vintage-doors-photography-8 amazing-old-vintage-doors-photography-10 amazing-old-vintage-doors-photography-12 amazing-old-vintage-doors-photography-14 amazing-old-vintage-doors-photography-15 amazing-old-vintage-doors-photography-17 amazing-old-vintage-doors-photography-18 amazing-old-vintage-doors-photography-19 amazing-old-vintage-doors-photography-23 amazing-old-vintage-doors-photography-25 amazing-old-vintage-doors-photography-26 amazing-old-vintage-doors-photography-27 amazing-old-vintage-doors-photography-31 amazing-old-vintage-doors-photography-33 amazing-old-vintage-doors-photography-34 amazing-old-vintage-doors-photography-37 amazing-old-vintage-doors-photography-38 amazing-old-vintage-doors-photography-40 amazing-old-vintage-doors-photography-41

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ca să vezi…Întotdeauna am privit UȘA ca pe un zid dintre ceva și altceva, ca pe un obstacol. Niciodată nu mi-au plăcut ușile dar paradoxal îmi place să le țin închise, fiind elementul de siguranță al oricărui spațiu locuibil, indiferent că acesta este o instituție, o clădire imensă, un muzeu, o grădiniță sau o simplă casă. Dar ce am văzut acum te apropie de lumea de basm în care ușa, ferestrele erau de ciocolată, acoperișul din biscuiți, pajiștea din turtă dulce, râurile din lapte și miere. Ușa spune mult despre cei care locuiesc în spatele ei… Mi-a plăcut ultima ușă.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.