miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  27 de migranți, ajunși ilegal la noi în țară, au fost prinși cutreierând Aradul

  de Special Arad | 18 august 2022, 11:06 AM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad și Sectorului Poliției de Frontieră Turnu au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, în diferite locații din Municipiul Arad, douăzeci și șapte de cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

  În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad și Sectorului Poliției de Frontieră Turnu au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

  Pe parcursul misiunilor, au fost identificați, în mai multe locații din Municipiul Arad (Gara CFR, Cartierul Zona de Vest și ieșirea de pe autostrada A1 către Aeroportul Arad), 27 de cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. 

  În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Irak, India, Afganistan și Somalia, majoritatea solicitanți de azil în țara noastră.

  După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanții de azil vor fi îndrumaţi către Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

  În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acţiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.