vineri, 29 martie, 2024

Special Arad Logo

    2486 de elevi au dat astăzi BAC-ul la proba orală. Unul a fost dat afară

    de Special Arad | 6 iunie 2017, 5:26 PM | Educaţie | Știri Arad

    0

    Astăzi, 6  iunie, a început proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba română pentru elevii de clasa a XII-a și continuă mâine. La Arad, proba se desfășoară în 41 de centre de evaluare. Acestea beneficiază de personal de pază şi de personal medical, candidaţii au apă în săli, iar sălile de evaluare au fost izolate de celelalte clase.

    Cei 2486 de elevi înscriși la proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba română  sunt programați pe parcursul a două zile.

    Azi, 6 iunie, un singur elev a fost eliminat. Inspectoratul Școlar Județean nu a precizat care a fost motivul eliminării acestuia și nici dacă e vorba de un elev sau o elevă.

    Proba se desfăşoară conform prevederilor metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, anunță ISJ Arad, atât sub aspect organizatoric (evaluarea este realizată de doi profesori evaluatori, fiecare evaluator completând în borderoul individual nivelul de competenţă acordat candidatului), cât şi sub aspect logistic (sălile de evaluare sunt prevăzute cu camere audio – video).

    Nu se dau note, în urma evaluării, candidaţii au posibilitatea să obţină nivelul de: utilizator mediu, utilizator avansat sau utilizator experimentat.

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    7 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.