24 de cadre medicale de la SCJU Arad, infectate cu coronavirus. Pentru alte 40 de probe se așteaptă încă rezultatul

  de - | 1 aprilie 2020, 5:59 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Preşedintele Sanitas Arad, Otinel Şandru, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că 24 de cadre medicale din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) au fost confirmate cu noul coronavirus, din 250 testate.

  “Informaţiile pe care am reuşit să le obţinem arată că avem confirmaţi pozitiv 10 medici, 12 asistenţi medicali şi doi infirmieri. Se mai aşteaptă rezultatele la 40 de probe, iar testarea personalului spitalului va continua. Am cerut conducerii spitalului să testeze tot personalul, ţinând cont de evoluţia situaţiei epidemiologice”, a declarat Otinel Şandru.

  Conform sursei citate, cadrele medicale depistate pozitiv care au simptome sunt internate, iar cele fără simptomatologie sunt în izolare la domiciliu.

  Referitor la cele 31 de cadre medicale din SCJU Arad care şi-au depus demisia, 14 medici şi 17 asistenţi medicali, preşedintele Sanitas Arad a declarat că este vorba de “persoane vulnerabile”.

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.