joi, 25 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Ploaie cu cicliști! Și a fost Cupa Aradului la Ciclism…

    de Lucian Dănilă | 1 iunie 2014, 1:59 AM | Sport

    2

    Ploaia a îngreunat oarecum bunul mers al ultimei ediții a Cupei Aradului la Ciclism, ediție care a avut loc toată după amiaza zilei de ieri. Spectatorii, sau, curioșii, nu au mai fost – prin comparație – chiar așa curioși ca și anul trecut de exemplu, deși organizarea nu a fost cu nimic mai prejos, ba dimpotrivă am putea spune.

    Ca și anul trecut, ca să menținem comparația, concurenții au parcurs un traseu în circuit pe Bulevardul Revoluției, între Teatru și intersecția cu str.Nicolae Grigorescu (Libelula). Sub atenta monitorizare a organizatorilor, dar și a celor de la Poliția Locală – cu Viorica Graur omniprezentă, și Laurențiu Tudose în calitate de forlighter, dacă ar fi să împrumutăm de la rallye – sau Rutieră, incidentele au fost puține. Să nu îi uităm pe moderatori: Zoltan Lovas și Gabriel Iazbinsky. Unii rutieri au căzut, destul de rău având în vedere vitezele la care au circulat, dar cel mai spectaculos moment a fost cel în care a fost lovită chiar mașina poliției! Un participant la concurs, nu a adaptat viteza în curbă – ca să folosim și un limbaj tipic polițiștilor rutieri – și a derapat izbindu-se destul de violent de portiera mașinii poliției rutiere! De-ale competiției…

    Altfel, am văzut o ploaie… din cer, și o altă ploaie cu… cicliști. Au fost sute, mai ales la categoria Family, sau la copii, dar spectacolul adevărat a fost la ultimele două probe, cele de Mountain-Bike și Cursiere.

    Fiecare participant a primit o medalie, primii trei clasați obținând câte o bicicletă, dar și premii de 500 de lei pentru cei de pe prima treaptă! Premianții au mai primit și câte o cască, respectiv un bidon cu suport pentru apă.

    Categoriile de concurs:

    Categoria FAMILY (familii cu copii de pâna la 7 ani – minim doi participanti din familie – 1 tura = 1,77 km)

    Categoria copii 7-10 ani (2 ture = 3,5 km)

    Categoria copii 10-14 ani (3 ture = 5,3 km)

    Categoria OPEN (concurenți de la 15 ani la 100 de ani cu orice tip de biciclete – 5 ture = 8.85 km)

    Categoria MOUNTAIN-BIKE profi (10 ture = 17.7 km)

    Categoria CURSIERE (12 ture = 21.24 km)

    NOTĂ: Vom reveni cu numele câștigătorilor imediat ce vom primii datele oficiale de la organizatori. Aceștia au fost: Primăria Arad, Asociaţia Sportivă Voinţa, ACS Experiența Multisport și ATM Arad Ciclomania.

    VEZI O GALERIE FOTO CU PESTE 800 DE FOTOGRAFII!

    FOTO: LUCIAN DĂNILĂ

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Fotografiile se pot salva chiar și de pe site. Apăsați click-dreapta pe fotografia mică pe care vreți să o salvați și apoi apăsați butonul „salvați imaginea ca”.
      Mulțumesc!
      Unele dintre fotografii, în jur de 100, sunt postate și pe pagina de Facebook a Special Arad (www.facebook.com/specialarad).

      0 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    4 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.