joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  200 de kilograme de marijuana în posesia a 4 români. Aceștia au fost arestați

  de - | 8 august 2016, 10:56 AM | Internaţional

  0

  Ofiţerii vamali responsabili cu anchetele judiciare au surprins, la începutul săptămânii trecute, patru români în oraşul francez Toulouse care aveau în maşinile lor 200 de kilograme de marijuana, relatează La Depeche.

  Drogurile au fost confiscate, iar cei patru români, care erau câte doi în fiecare vehicul, au fost plasaţi în custodia poliţiei regionale judiciare din Toulouse.

  După patru zile de detenţie, cei patru români, doi bărbaţi şi două femei, au fost aduşi vineri la Parchet şi apoi în faţa judecătorului de instrucţie Sun Yung Lazare.

  Cei patru au fost puşi sub acuzare pentru transport şi deţinere de produse stupefiante şi închişi. Drogurile nu aveau ca destinaţie finală oraşul Toulouse, anunţă La Depeche. Misiunea transportatorilor era, se pare, să le aducă până în Italia, poate în regiunea Milano, potrivit publicaţiei franceze.

  Suspecţii au negat că ar fi ştiut ce substanţe transportau.

  Potrivit poliţiei judiciare, primele verificări relevă faptul că acest transport nu era primul efectuat.

  sursa: Mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.