200 de kilograme de cocaină, găsite plutind pe mare, aproape de Constanţa

  de - | 3 aprilie 2019, 7:19 AM | Naţional

  0

  Imagine cu scop ilustrativ (foto: cugetliber.ro)

  200 de kilograme de cocaină au fost găsite în urmă cu puţin timp, plutind pe mare. Poliţiştii de frontieră le-au descoperit în zona platformelor marine din Constanţa, scrie digi24.ro.

  Cele 200 de kilograme de cocaină ar valora 100 milioane de euro.

  Poliţiştii de frontieră cred că această cantitate de droguri face parte din transportul interceptat în 23 martie, în Delta Dunării.


  Citește și Captură colosală de droguri! O tonă de cocaină cu puritate de 90%, capturată de DIICOT!


  Atunci, autorităţile au găsit peste 800 de kilograme de droguri de mare risc într-o şalupă abandonată într-o zonă de plaje sălbatice. Acestea au fost la sediul direcţiei anti-mafia din Bucureşti.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.