duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  20 de kilograme de artificii și 400 de petarde au fost confiscate în municipiul Arad și la Mișca

  de Ioana Costaș | 29 decembrie 2023, 6:02 PM | Știri Arad

  0

  20 de kilograme de artificii au fost confiscate de polițiști în municipiul Arad de la un bărbat în vârstă de 29 de ani, care le oferea spre vânzare în curtea unui imobil.

  „Un arădean de 29 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiștii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în timp ce oferea spre vânzare, în curtea unui imobil din municipiu, 10 baterii de artificii din categoriile F3 și F4, având greutatea totală de aproximativ 20 de kilograme, fără respectarea normelor legale. Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, cel în cauză fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 7.500 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

  La Mișca, polițiștii au confiscat 400 de petarde de la un bărbat din județul Bihor: „Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat un bărbat de 30 de ani, din județul Bihor, în timp ce oferea spre comercializare, în localitatea Mișca, aproximativ 400 de petarde, de diferite mărci. Petardele au fost ridicate în vederea confiscării, bărbatul fiind cercetat penal pentru comercializarea de articole pirotehnice, fără drept”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.