19 familii din Arad au rămas fără apă, curent și gaz după ce administratorul a fugit cu banii lor

  de Special Arad | 22 April 2014, 11:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Scandal uriaș într-un bloc din Arad, unde 19 familii s-au trezit fără utilități și cu datorii enorme la întreținere, după ce administratorul a fugit cu banii lor: 250 de mii de lei.

  De o lună de zile, bărbatul e dat dispărut, iar de când îl caută, locatarii au aflat că a mai înșelat și alte asociații în trecut. Oamenii au fost nevoiți să-și plătească datoriile, și speră să-și recupereze paguba în instanță, scrie stirileprotv.ro.

  Cele 19 apartamente din bloc au un contract comun la curent, apă și gaze, așa că lună de lună oamenii plăteau utilitățile direct administratorului. În urmă cu o lună însă, omul a dispărut și i-a lăsat pe locatari cu o datorie de 250 de mii de lei. Fără niciun avertisment, oamenii s-au trezit, înainte de Paști, fără curent și fără gaze.

  Forțați de împrejurări, locatarii au făcut un efort și au plătit din nou facturile pe care le mai plătiseră administratorului o dată, și speră acum că viața lor va reveni la normal.

  Lucian Dincea, noul administrator al blocului: „De doi ani au restanțe la salubritate, foarte multe datorii, am făcut plângere penală și încercăm să recuperăm banii…”.

  Deocamdată, blocul a fost racordat din nou la gaze, dar încă mai durează obținerea avizelor pentru rebranșarea la rețeaua electrică.

  Între timp, oamenii speră să fie găsit administratorul respectiv și, în urma unui proces, să fie obligat să plătească toate pagubele.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.