17 lucruri pe care (probabil) nu le știați despre gin

  de - | 20 august 2021, 11:48 AM | Advertorial

  0

  Tocmai când credeați că știți tot ce trebuie știut despre gin, am adunat 17 lucruri inedite care vă vor lăsa mască. Versatil, surprinzător și plin de istorie, ginul este unul dintre băuturile care nu se vor opri niciodată din a vă surprinde.

  Avem o cunoaștere profundă a lumii ginului și vrem să vă împărtășim o parte din aceste cunoștințe. Așadar, aruncați o privire la aceste 17 lucruri uimitoare despre gin.

  1) Ginul nu are termen de valabilitate

  Mai aveți sticla aceea de gin ascunsă în spatele dulapului dvs.? Ei bine, avem vești bune. Nu s-a învechit. Cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unei sticle de gin este că și-ar putea pierde o parte din aromă sau ar putea să i se diminueze ușor tăria alcoolică. S-ar putea să fie timpul să deschideți acea sticlă.

  2) Ginul nu va îngheța

  Datorită cantității sale ridicate de ABV (alcool în volum), ginul dvs. nu va îngheța în congelator.

  3) Gin este unul dintre cele mai sănătoase băuturi alcoolice

  Nu spunem că ar trebui să beți gin tot timpul, dar datorită fructelor de ienupăr – cunoscute sub numele de superfructe – ginul poate fi exact ceea ce v-a recomandat medicul.

  4) Ginul vă poate ajuta să slăbiți

  Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Sigulda, ginul tonic vă poate ajuta, de fapt, să dați jos din acele kilograme în plus.

  5) Mahmureala de gin este un lucru curios

  Ginul are, în același timp, mai multe și mai puține șanse să cauzeze mahmureală. Este mai puțin probabil pentru că, la fel ca vodka, este un spirit clar și pur. Cu toate acestea, ingredientul cheie, fructele de ienupăr, pot provoca o epuizare a retenției de apă a corpului – ceva ce nu doriți când sunteți deja deshidratat de alcool. Vă recomandăm să o luați ușor.

  6) Oamenilor le place să bea gin simplu

  Nu ca un shot, desigur. Spiritele de înaltă calitate sunt adesea băute simple. Gin -ul este cel mai bine servit cu o felie de lime și puțină gheață.

  7) Olanda este creditată ca locul de naștere al ginului

  Cuvântul olandez pentru ienupăr este „genever” și se crede că acesta a fost scurtat în „gin”, de-a lungul timpului.

  8) Ginul ca medicament pe bază de plante

  Imaginați-vă dacă medicul v-ar prescrie gin. Ei bine, în Evul Mediu oamenii nu trebuiau să-și imagineze. Gin a fost prescris pentru infecții și probleme de circulație.

  9) Fructele de ienupăr sunt cele care diferențiază ginul de alte băuturi

  Fructele de ienupăr sunt un ingredient esențial în gin și sunt unice pentru acesta.

  10) Versatilitatea ginului este ceea ce îl face atât de popular

  La fel ca vinul, ginul poate avea multe arome, texturi și puncte forte diferite. Oamenilor le place să încerce diferite ginuri, testându-le pentru a-și găsi aroma perfectă.

  11) Invenția ginului

  Se crede că inventatorul ginului este medicul Franciscus Sylvius, despre care se spune că a folosit preparatul în scopuri medicinale încă din 1550.

  12) Poate fi folosit la curățarea obiectelor de argint

  S-a spus că familia regală își curăță argintăria cu gin. Câteva picături de gin pe o dischetă de bumbac pot face ca bijuteriile dvs. să sclipească.

  13) Gin vă poate ajuta să dormiți mai bine

  Dacă beți cocktailuri abundente înainte de culcare, acest lucru nu vă va ajuta să dormiți mai bine, din cauza zahărului. Ginul, pe de altă parte, vă poate fi de mare ajutor. Amestecați-l cu sifon în loc de tonic și obțineți somnul profund de care aveți nevoie.

  14) Ginul a fost vândut în farmacii

  Greu de crezut acum, desigur, dar pe vremuri ginul era vândut în farmacii pentru a vindeca tot felul de afecțiuni.

  15) Gin a fost odată cel mai bun leac pentru mahmureală

  În New York, în 1928, un cocktail de gin și suc de roșii era la modă ca un remediu pentru mahmureală. Asta a fost înainte de a apărea versiunea Bloody Mary pe bază de vodcă.

  16) Ienupărul este aproape total sălbatic

  Majoritatea ingredientelor din zilele noastre sunt cultivate. Nu și fructele de ienupăr. Aproape toți ienupării sunt sălbatici.

  17) Ofițerii navali britanici primeau zilnic o rație de gin

  Probabil ați auzit de rația de rom, dar ați auzit și de rația de gin? Cunoscut pentru beneficiile sale medicinale, ginul le-a fost oferit ofițerilor navali pentru a-i menține sănătoși.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.