duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  15 ani de închisoare pentru criminalul din Aradul Nou

  de Special Arad | 8 ianuarie 2015, 12:48 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad: În urma unor conflicte, fostul agent de pază, Dumitru Ivanischi, și-a ucis cu brutalitate soția în luna septembrie a anului trecut. iar pe 1 octombrie a fost trimis în judecată. Abia zilele acestea a fost condamnat la 15 ani de închisoare, sentința însă nu e definitivă, deocamdată. Femeia era mamă a doi copii.

  Raportul medico-legal a arătat că femeia a fost masacrată, în urma numeroaselor lovituri cu o bardă, murind din cauza leziunilor craniene și despicării coloanri cervicale în mai multe fragmente.

  Tribunalul Arad l-a condamnat pe ucigaș la 15 ani de închisoare. Dumitru Ivanischi și-a pierdut, de asemenea, dreptul de a mai lua legătura cu cei doi copii ai săi. În plus, s-a cerut în proces plata daunelor morale pentru suferința cauzată, inculpatul fiind nevoit să plătească fiecărui copil suma de 50.000 de euro, sau echivalentul în lei.

  Sentința nu este definitivă, pentru că Dumitru Ivanischi a făcut apel la Curtea de Apel Timișoara, următorul proces fiind programat pe 14 ianuarie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.