141 de morți, ultimul bilanț al catastrofei de la Medan! (VIDEO)

  de Special Arad | 2 iulie 2015, 9:40 AM | Internaţional

  0

  Un transport militar indonezian s-a prăbușit acum două zile peste un hotel și mai multe case în orașul Medan din Sumatra. Mai multe persoane au murit în această tragedie aviatică. Avionul Hercules C-130 s-a prăbușit la scurt timp după decolare, iar explozia care a urmat a fost precum o minge de foc, potrivit martorilor citați de scmp.com.

  Cel puțin 141 de persoane au murit în urma accidentului din Medan, un mare oraș din insula indoneziană Sumatra, potrivit unui nou bilanț comunicat de politie, citat de AFP.

  „Am recuperat 141 de cadavre”, a declarat Agustinus Tarigan, un purtător de cuvânt al poliției. Un bilanț precedent anunțase 116 morți, relatează Agerpres.

  Avionul, un Hercules C-130 vechi de 51 de ani, a decolat în jurul prânzului de la o bază militară și s-a prăbușit două minute mai târziu peste o zonă rezidențială nou construită din acest oraș cu aproximativ două milioane de locuitori, distrugând un hotel și un salon de masaj.

  Este pentru a doua oară când orașul Medan este lovit de o catastrofă aeriană. În 2005, un avion al companiei locale Mandala Airlines s-a prăbușit la puțin timp după decolare într-o zonă extrem de populată, bilanțul tragediei de atunci fiind de 150 de morți în total.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.