14 proiecte sportive finanțate de Centrul Municipal de Cultură Arad. UTA și CS Baschet Arad, cele mai importante „felii”

  de Dan Lazăr | 2 September 2021, 7:34 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Programul „Promovarea Sportului de Perormanță” 2021 – sesiunea a II-a le-a adus bani în conturi unor cluburi din municipiu, toate cele 14 proiecte depuse fiind acceptate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

  UTA a primit 2.000.000 de lei, CS Baschet Arad are 700.000 de lei aprobați, iar CS Ateltico Arad va încasa 200.000 de lei. Acestea sunt cele mai bănoase proiecte din această sesiune.

  Vezi proiectele câștigătoare

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.