14 copii au venit pe lume de 1 martie, la Spitalul Matern din Arad

  de Andreea Daniela B. | 3 March 2022, 12:42 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook/Furău Cristian)

  Ultimele zile au fost triste, întâi pandemia, acum războiul, care fac lucrurile mult mai dificile. Totuși, din când în când apare o urmă de speranță și veștile bune ne fac să uităm de greutăți cel puțin pentru câteva minute. În ziua de 1 martie, mai multe mămici din Arad au primit cel mai frumos „mărțișor”. Acestea au dat naștere la un număr de 14 copii, 8 băieți și 6 fete.

  În ciuda situației internaționale extrem de tensionate, în maternitatea arădeană au văzut lumina zilei în data de 1 Martie 14 copilași (8 băieței și 6 fetițe). Numele mărțișoarelor care și-au bucurat părinții sunt: Alexandra, Saul-Gabriel, Kevin-Alexandru, Maria-Diana, Ilinca-Daliana, Nicolas, Petra-Anamaria, Simina-Adelina, Elvis, Elisei, Emma-Teodora, Lukas, Ezekiel și Filip.
  Toți copilașii sunt bine, marea majoritate fiind alături de mămicile lor acum„, a povestit dr. Furău Cristian pe pagina sa de Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.