vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  14 copii au venit pe lume de 1 martie, la Spitalul Matern din Arad

  de Andreea Daniela B. | 3 martie 2022, 12:42 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook/Furău Cristian)

  Ultimele zile au fost triste, întâi pandemia, acum războiul, care fac lucrurile mult mai dificile. Totuși, din când în când apare o urmă de speranță și veștile bune ne fac să uităm de greutăți cel puțin pentru câteva minute. În ziua de 1 martie, mai multe mămici din Arad au primit cel mai frumos „mărțișor”. Acestea au dat naștere la un număr de 14 copii, 8 băieți și 6 fete.

  În ciuda situației internaționale extrem de tensionate, în maternitatea arădeană au văzut lumina zilei în data de 1 Martie 14 copilași (8 băieței și 6 fetițe). Numele mărțișoarelor care și-au bucurat părinții sunt: Alexandra, Saul-Gabriel, Kevin-Alexandru, Maria-Diana, Ilinca-Daliana, Nicolas, Petra-Anamaria, Simina-Adelina, Elvis, Elisei, Emma-Teodora, Lukas, Ezekiel și Filip.
  Toți copilașii sunt bine, marea majoritate fiind alături de mămicile lor acum„, a povestit dr. Furău Cristian pe pagina sa de Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.