luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  12.500 de euro amendă pentru un gest gratuit făcut în trafic! A fost filmat… (VEZI VIDEO)

  de Special Arad | 30 ianuarie 2021, 4:10 PM | Internaţional

  0

  Un şofer român de TIR a relatat, demonstrând prin imagini filmate, ce şicane a păţit în Suedia, chiar la traversarea unui pod rutier. Mai mult, românul a povestit cum a tranşat Poliţia Rutieră suedeză incidentul din trafic.

  Românul a povestit ce i s-a întâmplat pe o şosea dintr-o ţară ultracivilizată, nordică, aşa cum e Suedia. Pe un pod din Goteborg, un şofer a frânat în fața sa fără motiv, astfel încât românul a fost nevoit să pună o frână bruscă, riscând un accident masiv, cu toată încărcătura sa din transport, scrie adevarul.ro.

  „Pentru a clarifica un pic situaţia de faţă: Urma o porţiune de drum în lucru, iar în poziţia în care mă aflam, îmi era imposibil să observ din timp maşinile ce veneau din dreapta mea, drumul era în V, unghiurile moarte, vedeam maşinile doar în momentul în care mă depăşeau, în oglinzi văd doar ce e paralel cu camionul! Mă bazam doar pe intuiţia şi înţelegerea celor care veneau că or să mă lase să intru, dar ce a urmat se poate vedea în videoclip, mai bine zis doar o parte. După ce o trecut de mine cel cu Volvo-ul, ce şi-o zis, stai că îţi arăt eu ţie, şi mi-o frânat în faţă, am reuşit cu greu să opresc la timp, am auzit cum marfă din container s-a ,,rearanjat”.

  Când poliţistul i-a arătat filmarea de pe camerele montate pe pod, eu habar nu aveam de ele, plus filmarea mea, respectivul o rămas mut Urmarea: permisul suspendat pe trei luni de zile plus o amendă de „doar“ 127.000 de coroane suedeze (vreo 12.500 de euro)!!!“, a declarat șoferul conform adevarul.ro

  Astfel, pentru un gest gratuit, șoferul din Volvo va trebui să plătească cei aproximativ 12.500 de euro…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.