miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  11 polițiști pentru IPJ Arad

  de Special Arad | 27 noiembrie 2023, 4:08 PM | Știri Arad

  1

  Polițiștii arădeni au urat bun venit celor 11 noi colegi, absolvenți ai școlilor de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și “Vasile Lascăr” din Câmpina.

  „Colegii noștri au venit cu emoție în această dimineață la sediul IPJ Arad, unde li s-a urat «bun venit» din partea comenzii inspectoratului. Începând de mâine, noii noștri colegi își vor desfășura activitatea la Poliția Municipiului Arad, polițiile orașelor Sebiș și Pecica, în cadrul Secției 8 Rurală Săvârșin (posturile de poliție Bata, Bârzava și Săvârșin) precum și în cadrul Serviciului Criminalistic”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. == DECI TE FACI POLITZAI PE 800 EURO/LUNA CAND UN SOFER TIR ARE NUMA DIURNA DE 80-90 EURO LA ZI . SAU CURIER AMAZON GERMANIA 2300-2500 EURO IN MANA . == DAR TREBUIE SA MUNCESTI SI TZIE NU TZI PLACE MUNCA == SCARBA MI E == IN BANAT E O VORBA VECHE – MERCENAR LA STAPANIRE –OM FARA MESTESUG FARA DUMNEZEU ==

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.