11.000 de lei pentru Ionuț Popa! „A fost un eveniment de excepție”

  de Lucian Dănilă | 13 ianuarie 2020, 7:51 AM | Povești despre oameni | Sport

  0

  Arădenii s-au adunat la Port Arthur pentru a participa la evenimentul caritabil organizat pentru fostul antrenor al echipei UTA, Ionuț Popa.

  Ionuț Popa a fost, deopotrivă, unul dintre cei mai carismatici antrenori pe care i-a avut UTA în ultimii 30 de ani, dar a fost și cel mai contestat după mai multe episoade fierbinți pe care le-a avut în special cu suporterii clubului arădean.

  Problemele sale medicale au apărut chiar în perioada în care antrena UTA, la finele anului 2018, începutul anului 2019. După zeci de vizite pe la medici din Arad, Cluj Napoca, Iași, București, Târgu Mureș, Szeged, Budapesta sau Viena, situația sa este gravă, „Mister” având o tumoare despre care se spune că este inoperabilă.

  În ajutorul său au venit cei de la „Gătim pentru o lume mai bună”, prin Marcel Ionescu și voluntarii care îl ajută, dar și Wili Glaser, cunoscut medic veterinar din Arad.

  La eveniment au participat persoane din diverse zone sociale, de la suporteri arădeni, la foști fotbaliști, oameni de diferite meserii și chiar un grup de jandarmi. S-au strâns aproape 11.000 de lei pentru Ionuț Popa, bani care îl vor ajuta puțin la recuperarea de care are atâta nevoie.

  „Un eveniment de excepție, organizat de Gatim impreuna pentru o lume mai buna în mod excepțional,domnul Sima, ca de obicei, ne-a oferit locația gratuit, toți cei care au gătit timp de două zile au făcut-o gratuit, o parte din carne a fost donata de către Old Boys UTA, de asemenea varza am primit-o, porcul l-am cumpărat noi, atmosfera a fost întreținută de Raul Nica, astfel ca suma de aproape 11.000 de lei donata sperăm ca-l va ajuta pe Ionuț Popa pentru recuperare și mai ales sa-l vedem din nou in jurul nostru, iar mobilizarea arădeană și nu numai, au fost și suporteri Poli Timișoara, eu cred ca-i va da puterea sa lupte in continuare cu boala. Multumesc tuturor pentru participare!”, a scris Wili Glaser pe contul său de Facebook.

  Foto> Facebook – Wili Glaser

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.