vineri, 29 martie, 2024

Special Arad Logo

    Doctorii Adrian Wiener și Carmen Neamțu – noua structură de conducere a Spitalului Județean Arad

    de Special Arad | 1 mai 2015, 9:02 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

    0

    Știri Arad. Adrian Wiener este noul director interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență. Acesta o înlocuiește pe dr. Teodora Olariu, al cărei mandat de manager a expirat la finalul lunii aprilie.

    Doctorul Adrian Wiener a fost numit manager interimar, în urma hotărârii președintelui Consiliului Județean, Nicolae Ioțcu.

    Postul de director medical a fost preluat de dr.Carmen Neamţu, actualmente prodecan al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”. Mirela Bălan va ocupa în continuare funcţia de director de îngriiri  precum şi actualul director economic Niculina Popa.

    Nicolae Ioţcu a precizat că a avut o bună colaborare (credem și noi…) cu fostul manager, prof. dr. Teodora Olariu. „Doresc să îi mulţumesc doamnei doctor pentru buna colaborare pe care am avut-o în toată această perioadă. Sistemul medical arădean a făcut în ultimii ani un adevărat progres şi o parte i se datorează dânsei”, a spus preşedintele Ioţcu.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.