joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  100 de situații de urgență gestionate de ISU Arad

  de Special Arad | 3 iunie 2024, 1:35 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  La sfârșitul săptămânii trecute, pompierii militari au acționat pentru gestionarea optimă a celor 100 de situații de urgență produse la nivelul județului Arad. Majoritatea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 92 de solicitări.

  Totodată, salvatorii arădeni au intervenit și pentru stingerea a trei incendii, precum și în alte cinci situații în sprijinul comunităților, cum ar fi deblocarea persoanelor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

  Reprezentanții ISU Arad au transmis că „cele trei incendii izbucnite la sfârșitul săptămânii trecute au fost înregistrate la două anexe gospodărești din municipiul Arad, respectiv localitatea Buteni, și la o pubelă pentru deșeuri menajere din municipiul Arad. Incendiile au fost stinse prompt, în urma acestora rezultând strict pagube materiale”.

  Citește și: Invitație pentru cei mici. Dotările de vârf ale M.A.I, la dispoziția copiilor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.