10 lucruri pe care nu le ştiai despre LP, interpreta hitului „Lost On You”

  de - | 25 July 2016, 2:33 PM | Muzică

  0

  Una dintre cele mai bune piese ale verii se anunţă „Lost On You”, interpretată de LP, o solistă cu look androgin, pe numele real Laura Pergolizzi. Iată câteva lucruri interesante despre artistă, potrivit revistei One.

  Cântăreaţa Laura Pergolizzi (38 de ani) şi-a luat numele LP la scurt timp după ce a terminat liceul şi s-a mutat dintr-o suburbie la New York.

  Ruşinată de vocea sa foarte puternică, când era mică, LP obişnuia să cânte în timp ce tundea iarba sau dădea cu aspiratorul. Acum cântă la ukulele. „Simt că m-am maturizat mult ca artist datorită acestui simplu instrument”.

  În adolescenţă, LP nu a avut şansa de a-i spune mamei sale că este lesbiană. „Mama a murit înainte să afle că sunt gay, iar tata a crezut că trec printr-o fază, apoi şi-a dat seama că nu e. Pentru mine nu a contat oricum ce crede. În continuare, nu-mi pasă”.

  După ce a ezitat între mai multe case de discuri, a dat lovitura în calitate de compozitor, semnând piesa Rihannei „Cheers (Drink to That)”. De asemenea, a scris piesa Christinei Aguilera, „Beautiful People”.

  Este obsedată de ochelarii de soare. „Aş purta ochelari de soare tot timpul. Întotdeauna am crezut că o fiu cineva care poartă ochelari de soare ca Roy Orbinson”.

  Stilul androgin al lui LP este impecabil – ştie să poarte un costum bărbătesc ca nimeni altcineva. „Am fost, de multe ori, confundată cu un bărbat. De multe ori, femeile care intră în toaletă cu fiicele de mână mă întreabă: „Ce faci în baie?”, iar eu le zic ceva de genul: „Uşurel, doamnă, fiica dvs este în siguranţă”.

  Cercelul ei în formă de cruce nu are nicio legătură cu religia. „Nu sunt o persoană religioasă organizată, aşa că cercelul nu este despre asta. Este un simbol pentru mine, pur şi simplu, îmi place”.

  Adoră să fluiere, după cum se poate remarca în mai multe piese ale ei.

  A scris „Lost on You” după o despărţire dureroasă: „Vorbesc despre fosta mea iubită. Mă simt, în aceasta piesă, ca Sinatra. Îmi place atitudinea aceea gen: „Hei, baby, mi-ai frânt inima, dar o să port un costum drăguţ şi o să fiu cool în continuare… şi îmi vei duce dorul, baby!”

  Artistele preferate ale lui LP: „Aretha Franklin, Édith Piaf, Joni Mitchell, Ann Wilson, Pat Benatar, Chaka Khan, Lucinda Williams, Dolly Parton, Patty Griffin, Chrissie Hynde şi lista poate continua”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.