marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cum va fi vremea în weekendul prelungit de 1 Mai

  de - | 27 aprilie 2023, 8:17 AM | Naţional

  0

  Vremea se va răci accentuat în cea mai mare parte a țării. Meteorologii anunță înnorări și averse pe arii relativ extinse în centrul, estul și sudul teritoriului și pe suprafețe mici în rest. Pentru minivacanța de 1 Mai, veștile sunt bune.

  Joi, 27 aprilie, valorile termice vor fi în scădere față de intervalul precedent.
  Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade Celsius în extremitatea de nord-est a țării și 17 grade Celsius în sud, iar cele minime vor fi cuprinse între minus 2 și 8 grade Celsius, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre minus 4 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros ziua și variabil noaptea.

  „Vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, local în regiunile sudice, la munte și izolat în centru și est.
  Meteorologii anunță că vremea se schimbă în weekend, când toți mai mulți români aleag să petreacă minivacanța de 1 Mai la mare, la munte sau la picnic.

  „Într-adevăr, veștile sunt bune pentru weekend. După ce vom fi traversat episodul cu precipitații și cu temperaturi mai scăzute de joi și vineri, de sâmbătă, încet, încet, valorile termice vor crește. Sperăm ca duminică să ajungem la maxime între 15 și 21 grade Celsius. iar luni între 17 și 23 grade Celsius, totul pe un fond de vreme cu un aspect mult îmbunătățit față de ce avem acum, în sensul că mai așteptăm ploi pe arii din ce în ce mai restrânse.

  Duminică, cel mai probabil în zonele de deal și de munte, iar luni doar pe partea de sud-vest, adică în sudul Banatului, în Oltenia și în restul țării cu totul și cu totul izolat”, a spus Florinela Georgescu, director în cadrul ANM.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.