Veste şocantă. S-a sinucis fostul campion din „Generaţia de Aur” a Stelei, Lucian Bălan!

  de - | 12 noiembrie 2015, 8:18 PM | Sport

  0

  Fotbalul românesc mai înregistrează o tragedie. Lucian Bălan, jucător care a făcut parte din „Generaţia de Aur” a Stelei, s-a sinucis.

  Lucian Bălan, titular în echipa Stelei care în 1986 a câştigat Cupa Campionilor Europeni, a încetat din viaţă la doar 56 de ani, scrie ProSport. Acesta s-a sinucis în locuinţa sa din Baia Mare, după ce a luat o supradoză de medicamente. Din informaţiile obţinute de ProSport, Lucian Bălan a decedat în urma unei intoxicaţii voluntare cu medicamente. A lăsat un bilet de adio, dar deocamdată nu se cunoaşte conţinutul acestuia. Medicii de pe ambulanţă au încercat resuscitarea lui, dar nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat mort de cei de la ambulanţă în jur de ora 18:00. Lucian Bălan a mai avut o tentativă de sinucidere, pe 31 septembrie 2010, tot printr-o supradoză de medicamente în combinţaie cu alcool, dar atunci a fost găsit la timp şi transportat de urgenţă la spitalul din Sighetul Marmaţiei.

  În ultimii ani, acesta s-a confruntat cu serioase probleme materiale şi şi-a găsit refugiul în alcool. Decesul a fost confirmat de Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, care susţine că Bălan l-a sunat aseară pentru o întâlnire care ar fi trebuit să se desfăşoare astăzi.

  Cine a fost Lucian Bălan 

  Data naşterii: 25 iunie 1959
  Locul naşterii: Bucureşti
  Palmares
  – de patru ori campion al României şi trei Cupe ale României cucerite cu Steaua Bucureşti, câştigător (1986) şi finalist (1989) al Cupei Campionilor Europeni, câştigător al Supercupei Europei (1987) şi o finală de Cupa Intercontinentală (1987), toate cu Steaua.
  – A jucat 232 de jocuri în Divizia A şi a marcat de 17 ori
  – Are o selecţie în echipa naţională
  Decoraţii: Maestru internaţional al sportului. Deţinător Meritului sportiv – clasa I

  lucian-balanfb

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.