Știri Arad. Tragedie azi noapte la Arena Ionuț Popa din cartierul Subcetate, acolo unde Viorel Ciobota, un jandarm în vârstă de 48 de ani, a murit în urma unui infarct. Echipajul de la ambulanță a venit imediat dar nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„Jucam de la ora 9.30, iar de vreo trei săptămâni nu am mai fost că nu ne adunam. Nu a trecut un sfert de oră și l-am văzut pe Vio cum cade. El stătea în poartă. Nu era un meci cu miză, sau cu scor, jucam așa de relaxare. A sărit imediat să-l ajute un medic stomatolog care joacă cu noi, iar prin telefon, de la 112, ne spunea ce să facem. Au sosit apoi medicii de la ambulanță, dar după o oră de încercări și manevre de resuscitare, Vio a fost declarat decedat…”, ne spune un martor ocular.

Cineva dintre cei care l-au cunoscut pe Viorel a sunat și pe soția acestuia să îi povestească ce s-a întâmplat. Soția sa a venit cât a putut de repede la arenă, iar în momentul în care s-a declarat decesul a avut un șoc, leșinând, fiind nevoie de intervenția medicilor.

Din păcate este al treilea astfel de caz la Arad într-un interval de numai trei luni, în toate cazurile fiind vorba despre bărbați între 46 și 48 de ani. Două dintre aceste cazuri au fost mortale.

Lucian Dănilă, 23 septembrie 2017, 10:21 AM