Tragedie azi noapte pe o arenă de minifotbal din Arad! Viorel a murit pe terenul de fotbal. Avea 48 de ani

  de Lucian Dănilă | 23 septembrie 2017, 10:21 AM | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Tragedie azi noapte la Arena Ionuț Popa din cartierul Subcetate, acolo unde Viorel Ciobota, un jandarm în vârstă de 48 de ani, a murit în urma unui infarct. Echipajul de la ambulanță a venit imediat dar nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

  „Jucam de la ora 9.30, iar de vreo trei săptămâni nu am mai fost că nu ne adunam. Nu a trecut un sfert de oră și l-am văzut pe Vio cum cade. El stătea în poartă. Nu era un meci cu miză, sau cu scor, jucam așa de relaxare. A sărit imediat să-l ajute un medic stomatolog care joacă cu noi, iar prin telefon, de la 112, ne spunea ce să facem. Au sosit apoi medicii de la ambulanță, dar după o oră de încercări și manevre de resuscitare, Vio a fost declarat decedat…”, ne spune un martor ocular.

  Cineva dintre cei care l-au cunoscut pe Viorel a sunat și pe soția acestuia să îi povestească ce s-a întâmplat. Soția sa a venit cât a putut de repede la arenă, iar în momentul în care s-a declarat decesul a avut un șoc, leșinând, fiind nevoie de intervenția medicilor.

  Din păcate este al treilea astfel de caz la Arad într-un interval de numai trei luni, în toate cazurile fiind vorba despre bărbați între 46 și 48 de ani. Două dintre aceste cazuri au fost mortale.

  Distribuie articolul

  Comentarii

    • O patologie “complicata” este evidențiata prin coincidentele următoare in special la ultimele cazuri apărute in presa locală
     – nu erau musulmani
     – fumători de peste 15 ani
     – IMC peste 25
     Fotbaliști profesioniști = hipertrofie ventriculară si este o modificare morfologică si nu patologica … altfel ar muri cicliștii zilnic si puteți vb cu foști fotbaliști actualmente cicliști sa va lase sa ii studiați hipertrofia, știe Dănilă unul … doar ca nu fumează. Încearcă sa citești pe net care sunt principalele cauze ale bolilor cardiovasculare si vezi ca prima începe cu F si nu este fotbalul

     0 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad