S-a pierdut o corcitură copoi ardelenesc în zona Spitalului Județean Arad

  de Special Arad | 30 noiembrie 2015, 7:23 PM | Animal Special | Știri Arad

  0

  Un câine negru, de rasa copoi ardelenesc (corcitură) s-a pierdut în zona Intim în data de 24 noiembrie 2015, iar stăpânul oferă recompensă găsitorului o bicicletă.

  Câinele are puțin peste 1 an și se numește „Azorel” (sau, mai simplu, „Azor”), nu avea zgardă când a dispărut, iar la piciorul drept din spate are un deget în plus. Ultima dată a fost văzut stând pe pista de biciclete în zona Ceala – Ciupercărie pe 26.11.2015, pe la orele 15-16.

  Proprietarul e de părere că pe acolo pe undeva se învârte câinele, în zona Ceala. El a mai precizat că patrupedul nu este obișnuit cu orașul și, cel mai important, că nu mușcă.

  Cei care îl găsesc sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0770.130.745.

  Stăpânul oferă găsitorului, drept recompensă, bicicleta din filmarea de mai jos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.