Polițiștii chiar au umor! Unul, arădean, a reușit să atragă simpatia șoferilor prin gestul său (FOTO)

  de Andrei Fuliaș | 11 martie 2017, 1:54 PM | Pâncota | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Despre polițiști se spun multe lucruri, unele adevărate, altele mai puțin adevărate.

  Vineri, polițistul arădean Petru Neag, era la datorie. Acesta, împreună cu un alt coleg de-al său, s-au poziționat cu aparatul radar la intrarea în orașul Pîncota. Mulți șoferi spun că polițiștii stau la pândă și că abia așteaptă să-i surprindă pe șoferii care încalcă legea pentru a-i amenda. Însă nu întotdeauna este adevărat. Ne-a demonstrat asta chiar polițistul Petru Neag.

  După cum probabil majoritatea dintre dumneavoastră știți deja, pe rețeaua de socializare Facebook există diferite grupuri prin care șoferii se avertizează între ei atunci când zăresc un echipaj de poliție, un accident sau alte chestii ori întâmplări ce pot afecta traficul. Pentru arădeni există grupul „Radar ARAD”, din care fac parte peste 36.000 de utilizatori.

  Astfel, vineri, în jurul orei 16:40, echipajul despre care vă spuneam mai sus s-a postat la intrarea în Pîncota. Un membru al grupului „Radar ARAD” îi avertiza pe ceilalți participanți la trafic cu privire la prezența respectivului echipaj de poliție în locația respectivă.

  Ei bine, polițistul Petru Neag a dat dovadă de o doză mare de umor, postând o fotografie cu el și colegul său, adăugând și mesajul „Da, da. Aici suntem”. Am putea spune că, pe lângă umorul de care a dat dovadă, polițistul arădean a demonstrat că rolul său nu este acela de a speria și sancționa șoferii, ci de a preveni eventuale accidente.

  În continuare, vă prezentăm postarea în cauză, dar și fotografia și mesajul amuzant postat de polițistul Petru Neag.

  politistii au umor

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.