„Noi dăm culoare” – Nu e o reclamă la vopsea, dar atunci ce culoarea vieții?

  de [email protected]t | 22 February 2015, 12:00 PM | Știri Arad | Strada

  6

  De ceva timp au apărut în oraș câteva bannere imense, de culoare mov și cu o fleșcăială verde, pe care scrie mare „Noi dăm culoare”. Inclusiv un tramvai a fost cosmetizat în culorile aceastei campanii. Ce vrea să fie? Probabil mulți v-ați pus întrebarea, dar până să ajungeți într-un hotspot, unde să aveți internet pe telefon sau pe calculator… ați uitat de ea. Nu e greu de aflat, asta fiindcă tot pe acel banner mai apare si o adresă web.

  …și se dezleagă instantaneu „misterul”

  Citește și Ei dau culoare, NOI vă spunem CINE

  E vorba de două evenimente în luna martie, în Arad. Nu se știe încă locația, nici cine e organizatorul, dar se știu datele și ce ne așteaptă:

  1-Fullscreen capture 2222015 114500 AM

  – Pe 23 martie, INNA va cânta în premieră la Arad. Live, cică. Însă nu asta e evenimentul care ne-a atras atenția neapărat, noi, cei de la Special Arad, nefiind fani ai cântăreței. Ceea ce merită cu adevărat atenție e, în schimb, următorul:

  1-praf-1400

  – Pe 28 martie, pentru prima dată la Arad, se va organiza un „color fight”, asemenea Holi Festival-ului sărbătorit de hinduși, în principiu considerat a fi festivalul primăverii, dar cunoscut și ca festivalul culorilor și al iubirii. Distracția inedită constă în aruncarea de pulberi colorate și de apă colorată unii în alții. Obiceiul s-a extins, bineînțeles, în mai multe țări, mai ales în cadrul festivalurilor de vară, ținute în aer liber, dar sunt și festivaluri care au adoptat get-beget trend-ul, neavând nicio legătură cu cel original. Un exemplu ar fi „Color Jam Fest” din Texas.

  „Vino să dăm culoare orașului” – cu acest slogan se anunță primul festival de gen la Arad.

  Pentru ambele evenimente, poți să te înscrii (prin nume, prenume și e-mail) pe www.noidamculoare.ro

  10672337_525410510928671_2040414112706739939_n1-00017363136-l 2-Holi-09 3-HOLI ONE_09 4-Happy-Holi-61

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.