Falub a dezertat de la UTA! „Și-a luat bagajele și a plecat, dar nu ne-a anunțat nimic”

  de Lucian Dănilă | 20 septembrie 2017, 12:19 PM | Sport | Topic special

  3

  Adrian Falub a stat doar zece zile la Arad, oraș în care este angajat să antreneze cel mai important brand al Aradului, echipa de fotbal UTA. După două înfrângeri consecutive, la Afumați și „acasă” cu Dunărea Călărași, Falub se pare că s-a săturat și a fugit acasă la Cluj, acolo unde ar fi în negocieri cu Universitatea.

  „Am aflat de la recepția hotelului unde era cazat că și-a luat toate bagajele, a părăsit camera și a plecat. Nu a sunat pe nimeni că se întoarce. Practic a plecat fără acordul nostru, iar din punctuk nostru de vedere, UTA are antrenor și încă nu căutăm un altul”, spune un oficial al clubului arădean.

  UTA se pregătește pentru meciul de la Snagov, care va fi televizat de Digisport sâmbătă de la ora 12. Antrenamentul din această dimineață a fost condus de Cristi Todea. În ceea ce privește lotul de jucători, Strătilă și Ionuț Tănase sunt indisponibili, Stahl este incert – nu s-a antrenat, dar revine Ciucă, care a fost suspendat cu Călărași.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nici o suparare poate sa ramana si cei ce sunt acum si asa obiectivul “promovare” este o luminita la capatul tunelului care se poate vedea cu adevarat cand o fi campanie electorala pentru un nou mandat al marelui tovaras ca sa se poata lauda cu marile proiecte megalitice ne mai intalnite si ne mai finalizate in veci pururea amin.etc.
   Ce au dus la pierzania micului din ce in ce mai mic a oarasului nostru.
   Traiasca falca traiasca micul Arad (ca Mica Viena a fost cand circulau aia cu caruta si sigur nu aveau un edil mare constucator cu facultati, distinse cu niscai parale.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.