Mario Camora, căpitanul celor de la CFR Cluj, era convins ca nu va avea probleme cu Dennis Man în partida cu FCSB. Deși a marcat multe goluri importante pentru FCSB, Dennis Man nu era deloc o sperietoare pentru fundașul clujenilor.

„Nu ma sperie. Am jucat si cu alti jucatori cu nume mai mare si nu m-am speriat. Cum poate sa ne sperie un copil de 17-18 ani care face primul lui meci?”, a spus Camora la Telekom Sport.

Tocmai Dennis a fost cel care a întors soarta partidei disputate aseară în Gruia. Intrat la pauză în locul apaticului Golofca, Dennis a fost cel care în minutul 63 a primit mingea de la Tănase puțin în lateral drapta, a intrat între trei jucători ai celor de la CFR și a pasat printre picioarele lui Camora lui Budescu care a trimis mingea în poartă egalând situația la 1, scor cu care s-a și încheiat partida.

Transferat de la UTA în luna septembrie a anului trecut, Dennis a fost ținut foarte mult în tribună de fostul antrenor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf. Odată cu instalarea pe bancă a lui Nicolae Dică, acesta a avut mai multă încredere în fotbalistul arădean de numai 19 ani și în acest sezon este unul dintre cei mai prolifici jucători ai echipei cu 4 goluri în 11 partide și cu un excelent „assist” la golul lui Budescu de aseară.

Dennis a răspuns astfel pe teren declarațiilor lui Camora, umilindu-l cu acea pasă printre picioare pe cel care spunea „cum să mă sperii de un copil…”

FOTO: sport.ro

Lucian Dănilă, 22 septembrie 2017, 7:07 PM