Update Ceartă la miezul nopții: Falcă a ieșit la adunat bannere și s-a contrat cu PSD-ul în fața Poliției (VIDEO)

  de Special Arad | 12 octombrie 2014, 3:08 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Video

  8

  Scandal electoral… sau mai degrabă eRectoral – din ciclu’ „cui îi mai stă sus bannerul?” – în plină noapte, pe străzile Aradului. Falcă a ieșit la vânătoare de bannere concurente (ilegale – susține edilul, deși n-am văzut niciun act, așa cum n-am văzut acte nici pentru literele lui SINNAHOI puse în sensurile giratorii…), iar o echipă a PSD Arad, după el! Iar după ei… Poliția! A ieșit, bineînțeles, un scandal imens de prost gust și de râsul curcii.

  Falcă: „Sunt stâlpii Primăriei! Punct.”

  Cineva de la PSD: „Nu sunt stâlpii Primăriei! Aduceți-mi acte, vă rog frumos…”

  Falcă: „Domnule, nu cred că la ora asta vrei acte! În ce calitate vrei tu acte?”

  Cineva de la PSD: „Faceți o sesizare scrisă la Poliție! Nu puteți așa să veniți hop-țop, eu sunt primarul Falcă și dau bannerele jos, sâmbătă noaptea!”

  Falcă s-a pus cu fundul pe mașina Poliției, după care a tresărit, lovit de o idee „genial-legislativă”: „Nu! Noi vă spunem! Noi vă spunem că în Arad, conform hotărârii… (…)” blablabla.

  Ah… și să nu uităm de o altă fază epică. La un moment dat, scandalul erectoral era cât pe ce să se transforme în agresiune sexuală… cel puțin așa zicea Falcă / cel puțin așa am dedus noi:

  Falcă: „Domnu’ comandant! Un om aici îmi pune întrebări! Mă agresează! Acuma… am nevoie și eu de protecție!”

  Vezi întregul circ în filmulețul de mai sus.

  Sursa video: facebook/calinardelean


   

  Comunicat IPJ Arad

  Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Arad este împuternicit sa comunice urmatoarele: La data de 11 octombrie a.c., în jurul orelor 21,30, prin intermediul dispeceratului, Poliţia Municipiului Arad a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au sustras de pe Calea Timişoarei, în cartierul Aradul Nou, un banner electoral aparţinând unui candidat la preşedinţia României. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti care a identificat persoanele de la locul indicat.

  Din primele verificări efectuate a reieşit că mai multe persoane ar fi îndepărtat de pe stâlpii reţelei de iluminat, un banner electoral motivând faptul că nu există autorizaţie pentru amplasarea acestuia în respectivul loc. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea eventualelor măsuri legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Foarte „obiectiva” filmarea… De ce nu l-ati filmat si pe individul obraznic care se tot caina in jurul lui Falca? Fara suparare, ati scos o stire, filmata, anti-Falca, anti-PDL, pro-PSD. Atat si nimic mai mult, desi subiectul outea fi interesant. Pacat ca nu ati rezistat tentatiei de a fi putin pesedisti…

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Merg si eu si imi parchez masina in oras pe spatiu public, unde vreau eu, este corect ? Imi pun si poze/bannere cu mine tot pe spatiul public, este corect ? Este corect sa folosesc spatiul public in interes personal ? Sau mergem pe ideea “eu trebuie sa fiu iertat” ? Sau “hotul neprins este negustor cinstit” (vroiau cei de la psd sa “fure” cateva zile in care sa expuna bannerele unde vor ei ?) ?Cum este corect pana la urma ? Cine a gresit ? Cine a gresit mai mult ?

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.