Sexism real-time. Aplicațiile de video streaming lasă femeile vulnerabile? 

  de Special Arad | 12 august 2015, 11:46 AM | Social Media | Video

  0

  Din luna martie până acum, aplicația Periscope a acumulat 9 milioane de utilizatori. Unele dintre cele mai urmărite femei pe rețeaua socială de live streaming video, Tasmin Lucia-Khan, Alex Pettitt și Amanda Oleander, au vorbit BBC Trending și a dezvăluit că au fost nevoite să blocheze mii de oameni, din cauza comentariilor ofensatoare.

  De-a lungul ultimelor luni, o serie de aplicații live streaming au intrat pe piață: Meerkat, Periscope și cel mai recentul Facebook Live, printre altele. Ele aduc social media pe un alt nivel, oferind deja servicii de comunicare de ultimă generație.

  Sursa: BBC Trending / YouTube

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.