„Salonul de iarnă” revine la Clio. Vor expune și trei membri noi: o elevă și un student din Arad și o româncă stabilită în SUA





Primul eveniment din 2021 al Asociației „Ion Andreescu” este tradiționala expoziție „Salonul de iarnă”, în Sala Clio a Complexului Muzeal Arad. Uitați însă de „tradiționalele” adunări, vernisarea cu aplauze și socializările de după.
Expoziția „Salonul de iarnă” va putea fi vizitată începând cu data de 20 ianuarie până în 31 ianuarie 2021, însă numai de către maxim șase persoane simultan, cu purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței de minim 2 metri. Cât despre vernisare și prezentarea autorilor, organizatorii se văd nevoiți să recurgă și de data aceasta la metoda online, pe pagina de Facebook a asociației.
Evenimentul „Salonul de iarnă”, găzduit de Sala Clio a Muzeului de Artă din Arad, aduce împreună 37 de artiști plastici dornici de a veni în fața publicului arădean cu cele mai noi creații, rod al pasiunii lor pentru frumos, iar pe simeze și pe stative vor fi expuse aproximativ 80 de lucrări de artă vizuală. Temele abordate în cadrul acestei expoziții sunt: portretul, peisajul, abstractul, cât și natura statică. La realizarea acestor lucrări, artiștii au folosit diverse tehnici, cum ar fi: uleiul și acrilicul pe pânză și pe carton, grafica, sculptura în lemn, mozaicul în semințe, dar și tehnica de prelucrare digitală.
Alături de artiștii deja consacrați ai asociației, trei membri noi vor expune pe simezele Sălii Clio și anume artiștii plastici Fulvia Prundeanu, autodidact stabilit în prezent în Statele Unite ale Americii, Bianca Clepcea, elevă în clasa a XI-a la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” din Arad și Ștefan Ziegler, student în ultimul an la Facultatea de Design din Arad.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)