joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  PNL Arad: „PNL îndeamnă arădenii să voteze pentru construcție și dezvoltare!” (P)

  de - | 7 iunie 2024, 2:52 PM | Advertorial | Electoral

  0

  Duminică este o zi importantă: alegem primarii și consiliile locale, consilierii județeni și președintele CJA, reprezentanții României în Parlamentul European! Aradul este în mod tradițional un județ pro-european, care susține valorile de dreapta. În ultimii 20 de ani, între arădeni și PNL există un parteneriat de încredere, pentru construcție și dezvoltare!

  Da, construim este mesajul PNL! Pentru că am condus împreună cu Iustin Cionca dezvoltarea județului Arad iar în ultimii ani investițiile au crescut de 14 ori! Am construit în tot județul drumuri, spitale, apă și canalizare. Pregătim investiții de miliarde de euro, proiecte fără precedent în administrația județeană!

  442004263 1380574449249846 8520173219688677326 n

  Avem 60 de primari care au dezvoltat comunitățile locale, au adus oamenilor confort și sprijin. Între localitățile conduse de PNL și altele sunt diferențe vizibile pentru oricine. Am propus modele de administrație și de bună guvernare locală dar nu suntem mulțumiți pe deplin, vrem să creștem în continuare. De aceea, credem că avem soluții pentru o administrație mai bună, acolo unde în mod justificat oamenii sunt nemulțumiți.

  Suntem un partid pro-european și avem unul dintre cei mai buni europarlamentari români, pe Gheorghe Falcă. Apărăm valorile europene, dar și valorile tradiționale: cetățeanul, familia, comunitatea și patria!

  De aceea, așteptăm cu nerăbdare 9 iunie: mergem la vot pentru dezvoltare, mergem să construim, mergem să continuăm alături de  fiecare comunitate din județul Arad!

  Cod mandatar 21240015.

  Publicat de Special Advertising

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comments are closed.