Numai bună pentru căldurile de-afară: salată din fenicul, piept de pui și cireșe
Blogul culinar Rețete Culinare Pentru Toți ne recomandă, pentru zilele înfierbântate de iulie, o rețetă ușoară atât pentru organism, cât și pentru modul de preparare, din fenicul, piept de pui și cireșe.
Ingrediente:
1 bulb de fenicul, 100 g piept de pui dezosat, 1 lingură condimente Burrito, 1 lingură zeamă de lămâie, 1 lingură ulei, 100 g cireșe fără sâmburi, 1 linguriță lemongrass praf
Mod de preparare:
Tăiem pieptul de pui felii subțiri, condimentăm cu puține condimente Burrito și prăjim în ulei pe ambele părți câte 3 min., scoatem scurgem, răcorim și tăiem fâșii. Curățăm feniculul, tăiem ¼, apoi feliuțe subțiri. Îl punem într-un bol și amestecăm cu zeama de lămâie. Adăugăm carnea, cireșele, amestecăm cu uleiul în care am prăjit, condimente Burrito și presărăm cu lemongrass.
Comentariile portalului
Este o abreviere de la „parțial”
Ne spuneti va rog ce inseamna "(p)" ?
== JUSTITZIA ARAD LA FEL DE COMPETENTA CA CEA DE LA TELEORMAN == FANARIHOTZII LOCALI AU ADUS TAT JUDETZUL LA NIVELUL TELEORMANULUI .== SCARBA MI E == SPER SA VA IA DUMNEZEU MINTZILE SI (...)