Nicolae Ioțcu a fost eliberat din închisoare la doi ani după ce a fost încarcerat!





Fostul președinte al Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, a fost eliberat din închisoare după doi ani. Ioțcu a fost închis în luna iunie a anului 2017, atunci când Curtea de Apel Timișoara a dat o sentință definitivă în dosarul în care fostul președinte al CJA era acuzat de trafic de influență și acuzat de DNA că a cerut suma de 40.000 de euro de la firma Medicare pentru a câștiga aceasta o licitație pentru echipamente medicale la Spitalul Clinic Județean Arad.
Nicolae Ioțcu a fost arestat în 25 iulie 2015 în urma unui flagrant în fața casei sale. A stat apoi o perioadă în arest la domiciliu după care a fost încarcerat în iunie 2017. Prima dată a fost închis la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Arad, fiind mutat apoi la Timișoara.
Tocmai din cauza condițiilor de la penitenciarul de pe strada Popa Șapcă din Timișoara, Nicolae Ioțcu a beneficiat de prevederile Legii recursului compensatoriu, astfel că pedeapsa i-a fost redusă cu 108 zile.
Vestea că Nicolae Ioțcu a fost eliberat am primit-o de la mai mulți apropiați ai săi în această după amiază.
Fostul președinte al Consiliului Județean Arad a fost condamnat, pentru trafic de influență, la 4 (patru) ani de închisoare cu executare, confiscarea sumelor de 35 de mii de lei și 10.000 de euro. Ceilalți doi inculpați în dosar, Alin Pătrașcu (administratorul societății SC Medicare Tehnics) și Adrian Nedelciu (fost director executiv în cadrul Direcției Tehnice Investiții din CJA) au primit ani mai puțini, și cu suspendare. Nedelciu – 2 ani cu suspendare sub supraveghere, iar Pătrașcu – un an și nouă luni cu „suspendare”, scriam pe Special Arad în urmă cu doi ani, mai precis la data de 26 iunie 2017.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)