Lansare de carte la Cărturești: „Destinul lupului singuratic”





Miercuri, 7 decembrie, la ora 18, la librăria Cărturești va avea loc lansarea volumului „Destinul lupului singuratic”, de Adrian Christescu. Alături de autor, la eveniment va participa conf. univ. dr. Călin Lucaci.
Adenium anunță lansarea volumului Destinul lupului singuratic, de Adrian Christescu, apărut în colecția Punct RO. Proză.
Acţiune palpitantă, suspans, momente dramatice, situaţii-limită, trădare, dragoste şi camaraderie, meandrele ascunse ale gravei crize financiare mondiale, declanşată în 2008, şi măsurile drastice hotărâte, la cel mai înalt nivel, de marile puteri pentru eliminarea vinovaţilor. Totul alcătuieşte un captivant puzzle, care se întregeşte fie în decorul unor capitale europene, Paris, Londra, Bruxelles, Bucureşti sau Budapesta, fie în peisajul exotic al vreunui paradis fiscal din Caraibe. Iar pe fundalul evenimentelor economice, sociale şi politice, derulate într-un larg interval de timp, se proiectează personalitatea seducătoare a celui care devine un factor determinant în executatea deciziilor dure, menite să restabilească normalitatea.
Virgil nu este un super erou şi nici un asasin plătit. El este, pur şi simplu, un bărbat puternic, înzestrat cu o structura fizică de fier şi cu un mental deplin echilibrat, un soldat perfect antrenat în misiunile din teatrele de război apărute în Europa la sfârşitul secolului trecut. Un maestru al supravieţuirii în condiţii cumplite, un luptător implacabil pentru apărarea, cu orice preţ, a principiilor care ar trebui să ne călăuzească oricând, oriunde.
Adrian Christescu s‑a născut în 1968 în Târgu Mureș. A absolvit Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” (1986), a urmat cursurile Facultății de Hidrotehnică din Iași (1988‑1993) și pe cele ale Facultății de Drept din cadrul Universității „Mihail Kogălniceanu” (2004‑2008). Din 1992, a lucrat în vânzări pentru diverse societăți comerciale, iar în prezent este managerul propriilor sale companii. A colaborat în calitate de editorialist la Ziua de Iași (2006‑2007), după care și‑a continuat activitatea publicistică pe blogul personal. Volumul său Trofeul (povestiri, 2011) a primit premiul pentru debut în proză la Salonul Internațional de Carte din Iași.
Cartea este disponibilă în librării și pe site-ul Adenium.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)